Nieuws sportcentrum

Hier wordt al het nieuws van Body Plan Sport gepubliceerd.

Je kunt je op de nieuws items abonneren, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Meer info

Cursus balans en coördinatie

552Achteruitgang van balans en coördinatie zijn één van de symptomen van het ouder worden. Dit kan variëren van hinderlijke en onverwachte balansverstoringen tot gevaarlijk valpartijen. Of je nu loopt, fietst, een trap op gaat of ergens van afstapt, je merkt het onmiddellijk als je evenwicht niet in orde is. Het gevoel van onbalans en het onvermogen om dit snel te herstellen maakt je  terecht onzeker.

Balans en coördinatie zijn goed te oefenen. Om dit te ervaren organiseren wij op vrijdag 9 februari van 10:30 - 11:30 uur een introductie balans en coördinatie. 

Iedereen die belangstelling heeft om hier aan mee te doen kan zich aanmelden. De kosten bedragen € 5,- per persoon per les. Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact op met Body Plan Sport, tel. 036-522.2418, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Judo examens

Judo 4Op 5 februari aanstaande zijn er weer judo examens. Papa's, mama's, opa's, oma's en vrienden/vriendinnen zijn welkom om te komen kijken. De examens zijn tijdens de normale lesuren. Succes allemaal!

 

 

Wat ga jij doen in 2018?

website

BPS 2018

website1

 

Tarieven 2018

M.i.v. 1 januari 2018 worden de tarieven geïndexeerd. Concreet betekent dit een tariefsaanpassing van € 0,30 tot € 0,50 per maand. Klik hier om de maandtarieven 2018 te raadplegen.

 

 


fitvaklogo       calabris

       

  

Contactgegevens

Corridor 84
3893BE Zeewolde
Telefoon: 036 522 2418
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media
Back to top