Roosterwijzigingen Sportcentrum

Hier worden alle roosterwijzigingen van Body Plan Sport gepubliceerd.

Je kunt je abonneren op de Body Plan Sport 'roosterwijzigingen feed', zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste roosterwijzigingen

Meer info

 

Steples 26 februari

Helaas is onze Patricia geveld door de griep en gaat de steples van vanavond 19:30 uur niet door.  De alternatieven voor vanavond zijn: 18.45-19.15 uur HIIT met David of om 19:30 uur een kinesis-cardio circuit met Maik. 

Jeugdlessen voorjaarsvakantie

I.v.m. de voorjaarsvakantie van 26 februari t/m 2 maart vervallen de jeugdlessen. Jeugdleden vanaf 8 jaar die toch willen sporten kunnen meedoen met crossfit kids op woensdag 28 februari van 17.00-18.00 uur. Jeugdleden van 12 jaar en ouder hebben ook de keus om een fitnesstraining te volgen. Een afspraak met een trainer is dan aan te bevelen.

 

Callanetics ipv pilates en balance op woensdag 7 februari

I.v.m. ziekte van Janneke en Jacquene geeft Jeroen op woensdag 7 februari van 18:30-19:15 uur een les callanetics. Deze les komt in de plaats van de pilates en de balance les. 

De trainingen bestaan uit afwisselend statisch en dynamisch uitgevoerde oefeningen die zich vooral richten op de diepere buik-, billen-, benen- en rugspieren. Bij callanetics draait alles om low impact-oefeningen. Dat betekent dat er vooral grondoefeningen gedaan worden. Callanetics is geschikt voor iedereen. De oefeningen worden in een erg rustig tempo uitgevoerd en zijn dus gemakkelijk te volgen.

 


fitvaklogo       calabris

       

  

Contactgegevens

Corridor 84
3893BE Zeewolde
Telefoon: 036 522 2418
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media
Back to top