Wie is Wie bij Body Plan Preventiecentrum

Jeroen

Mijn naam is Jeroen Visser en ik ben directeur en verantwoordelijk voor het Body Plan Preventiecentrum. Bewegen in relatie tot gezondheid is mijn passie en ik vind het geweldig dat ons team deze passie met mij deelt. Ik zet mij met veel plezier dagelijks in om ons team én onze klanten te overtuigen van het belang van een gezonde leefstijl.

David

Mijn naam is David Zegers. Ik ben beweegdeskundige (pre)diabetes in het in preventicentrum. Ik ben daarmee verantwoordelijk voor de begeleiding van de mensen die bij ons een traject obesitas en/of (pre)diabetes doorlopen. 

Martijn

Mijn naam is Martijn Schelen. Ik geef medisch fitness, kinesis, do in yoga en diverse Active Life beweegprogramma's zoals het uurtje"gezond sporten" . Ik draag graag mijn steentje bij aan aan de gezondheid en een positieve beweegbeleving van onze klanten.

Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Mascilongo. Sinds jaar en dag bekwaam ik mij op het gebied van pilates. Een heerlijke core training waarbij onze klanten goede resultaten kunnen boeken. Pilates valt onder de Active Life trainingen en is daarmee een goed alternatief voor mensen die in een rustige atmosfeer een spierversterkende training willen volgen.

 Claudia

Mijn naam is Claudia Koff. In het kader van het preventiecentrum geef ik lessen ClubExtra. Dit is een speciale beweegaanbod voor kinderen in de basisschool leeftijd met een bewegingsachterstand. Dit kan verschillende oorzaken hebben van psychomotorische aard of simpelweg door bijvoorbeeld overgewicht.

 
Inge

Mijn naam is Inge Baars. Ik ben coördinator bij de receptie. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie. Ik zorg er samen met mijn team voor dat onze klanten hier zo min mogelijk mee te maken hebben.

Anja1

Mijn naam is Anja Dijkhuizen. Ik ben management assistente in het preventiecentrum. Er is altijd veel werk achter de schermen. Ik zorg ervoor dat dit achter de schermen blijft.

 manjeska Mijn naam is Manjeska Boersma. Ik ben voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Ik heb een eigen praktijk op het Gildenveld in Zeewolde en werk samen met Body Plan Sport. Deze samenwerking vind ik belangrijk omdat sport en voeding een krachtige combinatie vormen. Ik heb zelf een sportieve achtergrond en hecht veel belang aan deskundige beweegprogramma's die mijn voedingsprogramma's kunnen ondersteunen.
Back to top