Wie is Wie bij Body Plan Sport

Jeroen

Sandra profiel

Mijn naam is Jeroen Visser en ik ben in mijn rol van directeur eindverantwoordelijk voor Body Plan Sport. Sport is mijn passie en ik vind het geweldig dat ons team deze passie met mij deelt. Ik zet mij graag dagelijks in om ons team te ondersteunen en van iedere training voor onze klanten weer een geweldige ervaring te maken.

 

 

 

Mijn naam is Sandra Heemskerk. Ik ben teamleider van groepslessen en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ik motiveer graag mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ik geef zelf ook lessen in steps en body shape. Het motiveren van mensen zet ik ook door in mijn rol als teamleider. 

Jari Mijn naam is Jari Korenblek. Ik ben allround trainer bij Body Plan Sport en thuis in diverse diciplines. Naast fitnessbegeleiding geef ik indoor cycling, power, H.I.I.T. en ook de sportclub voor de jeugd. Maar je kunt mij ook aantreffen als gastheer bij de receptie. Ik ben van alle markten thuis en werk met veel plezier bij Body Plan Sport.
David

Mijn naam is David Zegers en ik ben teamleider van de fitness afdeling. Ik geef zelf trainingen in fitness, personal training, power, H.I.I.T., club cycle en af en toe een andere groepstraining. Ik houd van uitdagingen en help onze klanten graag hun uitdaging aan te gaan. Ik ben ook actief als frontdesk medewerker bij de receptie. Ik zorg in die hoedanigheid voor goede sportadviezen en maak het graag iedereen naar de zin.

Inge

Mijn naam is Inge Baars. Ik ben teamleider bij de receptie en ben als een vis in het water als er veel geregeld moet worden. Hoe drukker hoe beter. Natuurlijk zorg ik ervoor dat onze klanten daar zo weinig mogelijk van merken. Ik werk ook mee als frontdesk- en backoffice medewerker en ben verantwoordelijk voor de administratie. Een fijne- en afwisselende combinatie.

Martijn

Mijn naam is Martijn Schelen. Ik geef Fitness, Personal Training, Do in yoga, Medisch Fitness, Kinesis, Circuittrainingen en diverse Active Life programma's. Ik houd van variatie en Ik draag zo graag mijn steentje bij aan een plezierige sportbeleving van onze klanten. Naast de zogenaamde äctie sporten" ben ik ook thuis in de body & mind activiteiten.

Bjorn

Mijn naam is Björn Dorresteijn. Ik geef judo- en jiu jitsules in Zeewolde, Laren en af en toe in Huizen. Ik ben judoleraar B en ik heb een 3e dangraad in het judo. Daarnaast heb ik ook een 1e dangraad in het karate en een blauwe band in het jiu jitsu. Budosporten vormen een dagelijks onderdeel van mijn leven. Ik deel dat graag met anderen. Judo en Jiu Jitsu lesgeven doe ik met hart en ziel. 

Gert

Mijn naam is Gert van Uitert. Ik geef Kickboksen bij Body Plan Sport. Kickboksen is een pittige sport en vraagt incasseringsvermogen als je het wilt beoefenen. Als je de technieken goed leert beheersen kun je deze sport veilig beoefenen en kun je in een training heerlijk stoom afblazen.

Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Mascilongo. Sinds jaar en dag bekwaam ik mij op het gebied van Pilates, balance en yoga. Heerlijke trainingen waarbij onze klanten goede resultaten kunnen boeken. Deze trainingen hebben veel te bieden en zijn een goed alternatief voor de vele "snelle" trainingsvormen uit ons programma.

dave 

Mijn naam is Dave van der Poel. Ik geef met veel plezier de Ving Tsun trainingen. Deze vechtsport is een belangrijk deel van mijn leven. Zo ook het, op technisch juiste en plezierige manier, overbrengen naar mijn leerlingen. Met een achtergrond in opleidingskunde en ruim 23 jaar ervaring in de vechtsport, waarvan 22 jaar Ving Tsun, mag ik mezelf rekenen tot 1 van de slechts 5 gecertificeerde trainers in Nederland. Aangesloten bij de Ving Tsun Kung Fu Association Europe, welke verspreid is over bijna 20 landen, kun je ervan uit gaan dat wat je leert ook echt goed is. Mijn passie voor de sport breng ik heel graag over op anderen.

 Patricia.-4

Mijn naam is Patricia van der Lee. Ooit was ik een fanatiek deelneemster aan de Tai-Bo lessen en later de Body Combat bij Body Plan Sport. Ik kreeg de kans een opleiding te volgen via Body Plan Sport voor Body Combat instructrice. Na een paar jaar kwam er een nieuwe uitdaging bij: Body Pump. Beide lessen heb ik vol passie gegeven en na 8 jaar kwam er een nieuwe uitdaging bij; Club Step. Een totaal andere discipline. Sporten en lesgeven is een deel van mijn leven geworden en ik vind het geweldig  om deze passie over te brengen. Iedere les moet een “feestje” zijn. Share the fun!

Back to top